Metin 2

Posted by TAYFUN EREN BAĞCI on 09:16

Metin 2 | Rekor Oyuncu





Çok oyunculu online rol yapma oyunudur. 2005 yılında Kore de yayın hayatına başlamıştır. oyunun Türkiye sunucusunda 45 SERVER VARDIR.
İlk server alesta son server Mehmetçiktir. oyunda hedef savaşarak karakterinizi geliştirmektir. Metin2 üç büyük imparatorluğun hikayesini anlatır imparatorluklar 1Chunjo İmparatorluğu 2 SHİNSOO İmparatorluğu 3 JİNNO İmparatorluğu OYUNDA 4 FARKLI KARAKTER VARDIR 1 SAVAŞCI Savaşçılar bir imparatorluğun en önemli Askerleridir.

 İyi bir savaşçı karakter geliştirmek için, Statü dağılımında ağırlığı VIT ve STR ye VERMELİDİR. SAVAŞCILAR KOLAY KASILMA YÖNÜNDEN DOLAYI EN ÇOK TERCİH EDİLEN KARAKTERDİR. SAVAŞCILAR BEDENSEL VE ZİHİNSEL OLMAK ÜZERE İKİYE AYRILIR. BEDENSELLER KILIÇ KULLANIR ZİHİNSELLER İSE ÇİFTEL SİLAH KULLANIRLAR .
2 SURA Suralar güçlü büyülere sahip inanılmaz bir karakter sınıfıdır. SURALAR KILIÇ KULLANIRLAR. SURALAR KARA BÜYÜ SURA VE BÜYÜLÜ SİLAH SURA OLMAK ÜZERE İKİYE AYRILIR İYİ BİR SURA KARAKTER GELİŞTİREBİLMEK İÇİN STATÜ DAGILIMINDA HP VE SP YE AGIRLIK VERMELİDİR. .
3 ŞAMAN Şamanlar büyü ve sihir güçleri kuvvetli, oldukça bilge Karakterlerdir .Bir savaşta şamanların yardımı BÜYÜK ÖNEM TAŞIR. şamanlar ejderha gücü ve İyileştirmeci olarak ikiye ayrılırlar. güçlü bir şaman için statü dağılımında HP VE SP YE AGIRLIK VERİLMELİDİR. 4 NİNJA Ninjalar yakın dövüşçü olup pusu kurarak rakibini alt eden profesyonel KARAKTERLERDİR. bu ataklıklarını ve esnekliklerini korumak için her zaman hafif ekipmanlar taşırlar uzmanlık alanlarına bağlı olarak, gayet hızlı bir şekilde bıçak kullanabilir yada belli mesafelerden yay ile ölümcül vuruşlar yapabilirler.

Statü dağılımında ağırlığı DEX ve VIT ağırlık vermelidir. NİNJALAR OKÇU VE BIÇAKCI OLARAK İKİYE AYRILIR. OKÇULAR OK KULLANIR BIÇAKÇILAR İSE BIÇAK KULLANIR.